ΓΕΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

 

 

Υπάρχουμε εδώ και 20 χρόνια. Έχουμε οργανώσει 50 Συνέδρια την τελευταία πενταετία, εκ των οποίων κάποια ιδιαίτερα σημαντικά για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και μεγάλων Ελληνικών Οργανισμών. Κάθε φορά με την διακριτική και αποτελεσματική παρουσία μας, συμβάλλουμε στην επιτυχία των προσπαθειών των πελατών μας.

Έχοντας παρακολουθήσει χιλιάδες συνεδριάσεις ΑΠΟ ΜΕΣΑ, στην εξέλιξή τους στιγμή προς στιγμή, έχουμε αποκομίσει μεγάλη πείρα στα 3 κλειδιά που χρειάζονται ταυτόχρονα για μια επιτυχή συνεργασία:

1. ακούμε τις ανάγκες του πελάτη, προτείνουμε ιδέες, προσαρμοζόμαστε εμείς, στο ύφος, τις δυνατότητες και τον προϋπολογισμό σας, έτσι ώστε να προβάλλετε μία απόλυτα επαγγελματική εικόνα σας.

2. συνεργαζόμαστε με ένα δίκτυο δοκιμασμένων προμηθευτών υπηρεσιών και εξοπλισμού συνεδρίων επιλέγοντας την βέλτιστη λύση.

3. προβλέπουμε δυσκολίες και κινδύνους και προτείνουμε έγκαιρη και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση, εφαρμόζουμε χρονοδιάγραμμα έγκαιρων παραδόσεων και εγκαταστάσεων, και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης διασφαλίζουμε ότι και η τελευταία λεπτομέρεια θα είναι άψογη.

Σημαντικά Συνέδρια οργανώσαμε για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την πλειοψηφία των Ελληνικών Υπουργείων και των Διαχειριστικών Αρχών Κοινοτικών Προγραμμάτων, τον ΟΑΕΔ, την Παγκόσμια Ομοσπονδία Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, την Ευρωπαϊκή Κυνηγετική Συνομοσπονδία κ.ά.

 

 

 

 

 

Ιδέες που τρέχουν
Μιλήστε με την Όλγα Σκιαδά, στο 210 68 48 687
Ή στείλτε μας μήνυμα στο info@bici.gr