ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑ

 

 

Για την διερμηνεία Συνεδρίων, είμαστε από τα παλαιότερα και σημαντικότερα γραφεία στην Ελλάδα, με απόλυτα αξιόπιστες συνεργασίες, όχι μόνον στην διερμηνεία την ίδια, αλλά και στην ευέλικτη ανταπόκριση στις ανάγκες κάθε Συνεδρίου, παράλληλα με σωστές και ολοκληρωμένες προηγούμενες συνεννοήσεις: το απίστευτα υψηλό ποσοστό πιστότητας των πελατών μας επί 20 συναπτά χρόνια είναι η καλύτερή μας διαφήμιση. Η διερμηνεία Συνεδρίων είναι η ειδικότητά μας, με διεθνείς συνεργασίες, και παρουσία σε όλες τις μορφές συνεδρίων: Πολιτικές ή επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις, Εταιρικές παρουσιάσεις & εκδηλώσεις, Επιστημονικά Συνέδρια κλπ. Πρόσθετη εγγύηση ποιότητας αποτελεί η από εικοσαετίας συνεργασία μας με Ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα.

Στην Ελλάδα αναφέρουμε από το πολύ μεγάλο μας πελατολόγιο:

Υπουργεία και Δημόσιες Υπηρεσίες: Ανάπτυξης, Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Οικονομίας και Οικονομικών, Υγείας & Κοινωνικής Προνοίας, Μεταφορών & Επικοινωνιών, Δήμους, Περιφέρειες, μεγάλους δημόσιους Οργανισμούς κ.α.

Τηλεοπτικούς Σταθμούς: ΝΕΤ, ΣΚΑΙ και εταιρείες παραγωγής (Plus Productions, Stefi, κά.).

Πανεπιστήμια και μεγάλους οργανισμούς, όπως το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, η Γεννάδειος Βιβλιοθήκη, το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, κ.ά.

Ιδιωτικός Τομέας: (δειγματοληπτικά) Εταιρεία Φυσικού Αερίου Αττικής, Carrefour – Μαρινόπουλος, Shell, Μotor Oil, Interamerican …

Τράπεζες: American Express, Εμπορική, Πειραιώς, Alpha Bank

Διαφημιστικές: Ashley & Holmes, Actuel, Adel, Civitas, Spot Thompson, BBDO …


 

 

Ιδέες που τρέχουν
Μιλήστε με την Όλγα Σκιαδά, στο 210 68 48 687
Ή στείλτε μας μήνυμα στο info@bici.gr